Een thuis

Een plek om te wonen, een thuis, is voor de mens een basisvoorwaarde in het leven. Thuis houdt in: je veilig voelen. Een plek waar je je kunt terugtrekken, waar je anderen kunt ontmoeten maar is ook de uitvalsbasis naar de buitenwereld. Wonen bij Tragel beantwoordt hieraan. Wonen bij Tragel betekent midden in de maatschappij staan waar het kan en een beschermde omgeving als dat nodig is.

Wonen bij Tragel heet "beschermd verblijf" omdat er op breed vlak zorg en begeleiding wordt aangeboden. Sociale redzaamheid, psychosociale aspecten, algemene dagelijkse vaardigheden, mobiliteit, medische zorg, verpleging en begeleiding bij of behandeling van gedragsproblematiek. Vanuit persoonlijke doelen wordt hieraan invulling gegeven.
De begeleiding is flexibel en deskundig. Dit geeft cliënten de mogelijkheid te wonen zoals ze dat zelf wensen.

 

Voor wie?

Van cliënten die beperkt sociaal zelfstandig functioneren en af en toe hulp, toezicht en sturing nodig hebben tot cliënten die in alle facetten van het leven afhankelijk zijn van derden vinden een thuis bij Tragel.
Afhankelijk van de zorgvraag en indicatie wordt een passend thuis gezocht.
Kom gerust eens op bezoek om de sfeer te proeven. 

Voor wonen bij Tragel is een CIZ-indicatie in de vorm van een zorgzwaartepakket nodig. Wil je meer weten? Neem voor uitgebreide informatie contact op met één van onze zorgadviseurs via zorgloket@tragelzorg.nl of bel 0114-382329! Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!