Tragel Shop

 

Mensen met een verstandelijke beperking werken graag, net als ieder ander. Niet om de dag te vullen, maar om mee te doen, om zich te ontwikkelen, om kansen en talenten te benutten. Door werk aan te passen aan hun mogelijkheden, worden zij én hun kwaliteiten zichtbaar. Wat kunnen wij voor u betekenen?


Verras uw relaties met een bijzonder geschenk

Onder de merknaam Tragel Shop maken mensen met een verstandelijke beperking prachtige cadeauartikelen: kaarsen, zeep, artikelen van hout, keramiek en textiel maar ook kunst. Wij kunnen artikelen maken naar uw wens en desgewenst met uw logo. Het bijzondere van de Tragel Shop-artikelen is dat ze allemaal handgemaakt zijn. Een uiting van de talenten van de makers en voor u een uniek relatiegeschenk met een bijzonder verhaal. Ga direct naar onze webshop, volledig gerund door cliënten.

 

Een extra paar handen

Mensen met een verstandelijke beperking zijn betrouwbare en loyale werknemers. Zij zijn met de juiste begeleiding uitstekend in staat om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Werken in de keuken, op kantoor, in de winkel, ‘het groen’ of productiewerk, het kan allemaal. Tragel Zorg helpt door samen met u op zoek te gaan naar mogelijkheden, te bemiddelen en te zorgen voor de begeleiding op de werkplek. Ook informeren wij u over eventuele subsidie- of belastingvoordelen. Zo bent u optimaal voorbereid op de toekomst waarin ook in uw bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zullen zijn.

 

Uw werk snel en goed gedaan

Ieder bedrijf heeft wel eens klussen die blijven liggen of die afwijken van de normale gang van zaken. Klussen waar niet echt haast bij is, maar die wel gedaan moeten worden. Op de werklocaties van Tragel Zorg kunt u dit werk tegen gunstige prijsafspraken onderbrengen.

 

Meer informatie?
Verder praten over wat de werkkracht van Tragel Zorg voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem contact op met onze adviseur Werk en Activering,
Trudie van der Meijden
via t.vandermeijden@tragelzorg.nl


Kijk voor alle verkooppunten van Tragel Shop en het complete aanbod aan producten op
www.tragelshop.nl